Helista meile: +372 53 007 883
Tasuta tarne alates 100€
HONDA HHC36BXB

HONDA HHC36BXB

284.00

Honda akumootorsaag: tipptasemel võimsus ja pingutuseta täpsus

Täiesti uuel Honda akukettsael on ergonoomiline disain, mis muudab selle kasutamise lihtsaks ja see tagab tõhususe tagamiseks 1,6 kW võimsust. Ideaalne tööriist küttepuude ettevalmistamiseks, leht- ja okaspuu lõikamiseks, keskmise suurusega okste kärpimiseks ja väikeste puude lõikamiseks, kasutades madala mürataseme ja kvaliteetse jõudlusega Honda Cordless tehnoloogiat.

Kvaliteetne lõikamine
Honda akukettsaag on varustatud tuntud Oregoni keti AdvanceCut™ 90PX kvaliteediga. See madala profiiliga kett tagab kõrge efektiivsuse ja ohutuse, pakkudes samas võimsat ja kompromissitu lõikejõudlust.

Lihtne käsitseda
Lihtne käsitseda. Meie aku kettsaag on loodud lihtsaks kasutamiseks, et töö saaks tehtud tõhusalt ja kõrgel tasemel. Koos sellega võimaldab kettsaag ketti pingutada ilma tööriistu kasutamata ning automaatse ketiõlitusega on hooldus lihtne.

Arukas lõikamine
Meie aku kettsaag on varustatud tarkvaraga, mis on loodud mootori jälgimiseks ja juhtimiseks maksimaalse koormuse korral, et tagada optimaalne lõikejõudlus. See reguleerib automaatselt oma pöördeid ja pöördemomenti sõltuvalt lõigatavast puidust.

Üks aku sobib kõigile
Aku iga aia, iga väljakutse ja iga akutööriista jaoks. Valige kolme võimsuse vahel, et leida oma eesseisva ülesande jaoks õige toiteallikas.

Aku:
2,0 Ah
4,0 Ah
6,0 Ah

Laadija:
2A
8A